Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Astroblog
Astroblog
Publicité
Astroblog
Derniers commentaires
Archives
Newsletter
19 mars 2010

20- 21 martie 2010 , nu sunt îngrijorata :



Pentru ca una din datele care se vehiculeaza pt un cutremur ar fi 21 martie, m-am uitat pe harti sa vedem daca sunt elemente care ar putea sa ne îngrijoreze.
Nu le-am gasit.  Sa ma explic :
situatia pe toata luna e data de harta la luna noua.
Acolo vedem într-adevar o conjunctie importanta Soare-Luna-Uranus-Mercur ,  în conflict cu Saturn (opozitie) si cu Pluton (careu), ceea ce poate da în aceasta luna un risc de cutremur.



Buc_luna_noua_15
________________________________________________________


Insa Ascendentul ( fiinta proprie) lunar topocentric (pozitiile adevarate ale planetelor) nu e conjunct cu Pluton (moarte) si nu e în nici o situatie care ar putea sa ne îngrijoreze. Concluzia este ca în caz de cutremur nu vor exista victime ( el va fi slab) .

Am facut tranzitele pt 20 si 21 martie considerand harta natala ca fiind  harta la luna noua ( dupa metoda lui Alphee) , nu numai ca paralaxa lui Pluton nu trece pe la noi, dar cea care trece e chiar paralaxa lui Jupiter, cea mai norocoasa stea din zodiac ( care ar trebui sa ne scuteasca de un cutremur, fie el cât de mic).

In acelasi timp Soarele se ridica în dreptul stelei Deneb Kaitos ( Diphda) ,  stea cert negativa,  dar care nu se ocupa cu cutremurele si nu e nici prea puternica (stralucire 2),  aveti aici lista cu stele fixe implicate cel mai frecvent în cutremure:

http://www.constellationsofwords.com/categories/TRAGEDIES.html

____________________________________________________________


Tranzitul la 20 martie,  3h am , Bucuresti :

20_martie_3h



























_______________________________________________________________

Paralaxele  pt 20 martie , 3h am , Bucuresti ( topocentric ):

20_martie_3h


_______________________________________________________________

Tranzitul pt 21 martie, 3h am , Bucuresti :



21_martie_3h



























_____________________________________________________________


Paralaxele  la 21 martie , 3h am , Bucuresti ( topocentric ):

21_martie_3h



Publicité
Publicité
Commentaires
L
AnNiVeRsAiRe SuR tOn BlOg.... ****<br /> Pour cela, laisse moi ta dàte d'anniversaire, celles de tes enfants, petits enfants, époux, épouse.. Et aussi ta date d'anniversaire de mariage en commentaire sur mon blog avec bien sùr ton adresse de blog.... Tout cela si tu le souhaites bien sùr..<br /> <br /> Je m'occupe du reste.. Hi.. Hi.. Hi.. Tu le regretteras pas.. C'est vraiment marrant.. Et trés convivial..<br /> Je compte sur toi pour faire passer le message si ça te derrange pas.. Et que tes contacts fassent la mème chose s'ils le peuvent....<br /> Voici l'adresse de mon blog : http://lapinbleu2.vefblog.net<br /> <br /> A diffuser parmi tes contacts, famille, amis et connaissances si tu peux, mème sils n'ont pas de blog.... Ils pourront au moins lire l'histoire du jour pour bien commencer la journée.... Merci !!!! ****
Publicité